BSO/VSO

 

Buitenschoolse opvang bij Spring!

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Onze buitenschoolse opvang (BSO) De Boomhut in Langenboom biedt een uitdagende en veilige plek waar uw kind voor en na school lekker kan spelen met andere kinderen. De nadruk ligt hierbij op fijne ontspanning. Door een royaal activiteitenaanbod worden de kinderen spelenderwijs gestimuleerd om hun fantasie en talenten te ontwikkelen. Bij Spring zeggen we niet voor niets: Gun uw kind iedere dag een feestje! Onze buitenschoolse opvang is gehuisvest in de basisschool. De tijden van de opvang sluiten aan bij de schooltijden. Wist u dat u nu ook kunt kiezen voor een kort dagdeel tot 16.30 uur in plaats van 18.30 uur? 

 

Waarom kiezen voor BSO van Spring?

Bij Spring bieden we maatwerk en helpen wij de opvang van uw kind zo goed mogelijk aan te passen aan uw eigen situatie. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden waarmee u uw ‘pakket’ samen kunt stellen. Zo heeft u onder andere de keuze uit verschillende contracten (aantal weken per jaar), structurele of incidentele opvang, korte en langere dagdelen, voorschoolse opvang met ontbijt én vakantieopvang in Mill. Indien er 5 kinderen aanmelden op een andere dag als maandag en dinsdag kan de BSO.open.Hiervoor kunt u contact opnemen bij de Boomhut. contact persoon is Diana Manders. 

 

Wat kost buitenschoolse opvang?

Omdat al onze locaties onder de Wet Kinderopvang vallen, heeft u in de meeste gevallen recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Benieuwd wat u in uw situatie uiteindelijk betaalt voor de opvang? Op onze website vindt u een rekenmodel waarmee u dit precies uit kunt rekenen. Ook onze medewerkers van de klantenservice staan voor u klaar!

 

Meer informatie/contact

Uitgebreide informatie over de mogelijkheden vindt u op onze website. Ook onze medewerkers op de locatie en klantenservice staan u graag te woord. En wilt u een een rondleiding op locatie? Ook hiervoor kunt u terecht op onze website of loop eens bij ons binnen.

BSO De Boomhut                              
Dominicanenstraat 22                      
5453 JN Langenboom                      
tel. 06-50539943

Klantenservice Spring Kinderopvang 

website: https://www.spring-kinderopvang.nl/
telefoon: 088-2088303 
e-mail: klantteam3@spring-kinderopvang.nl