Brigadieren


Al sinds lange tijd wordt er door de leerlingen van groep 7 en groep 8 gebrigadierd bij de oversteekplaats aan de Dominicanenstraat onder begeleiding van ouders. Zo leveren zij een bijdrage aan de veiligheid rondom onze school en van onze leerlingen. 

De leerlingen en de ouders krijgen instructie van de politie van het Land van Cuijk en zijn verzekerd door de gemeente Mill en St.Hubert.
Er wordt gebrigadierd een kwartier voor aanvang van school, dus om 8.15 uur en tot een kwartier na  schooltijd, dus tot 14.25 uur. Voor de woensdag geldt dit tot 12.45 uur.
De kinderen, die gebruik maken van deze oversteekplaats dienen met de fiets aan de hand over te steken. Er mag in verband met de veiligheid niet gefietst of gestept worden.

Als de volwassen brigadier het eerste fluitsignaal geeft, gaan de jeugdbrigadiers op de oversteekplaats staan. Bij het tweede fluitsignaal mag men oversteken. Als iedereen overgestoken is, verlaten de jeugdbrigadiers bij het derde fluitsignaal het zebrapad.

Zoals in onderstaand rooster te zien is, zijn niet alle tijdstippen ingevuld. Dus als u tijd en zin heeft om bij te dragen aan de veiligheid van onze leerlingen, kunt u contact opnemen met juffrouw Priska, p.vdheijden@peelraam.nl 

 

 Dag Tijd Brigadier 
 maandag 8.15u Jacqueline Thelosen
  14.10u Suzan Zegers
   
 dinsdag 8.15u Monique Rijkers
  14.10u Jeanne Thelosen
   
 woensdag 8.15u Marja Schampaert
  12.30u Trudi van de Ven
  14.10u geen brigadiers!           
   
 donderdag           8.15u Sandra Hendriks
  14.10u Cynthia Lammers
   
 vrijdag 8.15u Anja Derks/Ineke van den Oever          
  14.10u Linda vd Oever/Monique Rijkers